Over Ons

Ons automobielbedrijf Beintema en Van Leest (BVL) bestaat uit twee eigenaren, Ben Beintema (links) en Dominique van Leest (rechts), en een werknemer Rick Perez Martin (midden). Alle drie zijn we in het bezit van de 1e auto-technicus diploma en zijn we APK keurmeester met samen meer dan 30 jaar ervaring.

Ben, Dominique en Rick staan alle drie in de garage en zijn daarom overal nauw bij betrokken binnen het bedrijf. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf om beginnende enthousiaste monteurs op te leiden tot auto-technicus, of verder tot 1e auto-technicus.

Wat doen we?

Auto BVL is úw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda specialist voor de regio Zoetermeer, Benthuizen, Boskoop, Waddinxveen, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn.

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud, keuren, reparaties, storingen, software-updates en inbouw van accessoires aan uw auto. Tevens beschikken wij over origineel uitleesapparatuur en werkplaats-documentatie voor een Volkswagen, Audi, Seat of Skoda, waarmee wij alle werkzaamheden kunnen uitvoeren die de merkdealer ook kan uitvoeren, zoals sleutels inlezen. Ook worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, hierdoor blijft de fabrieksgarantie van kracht op uw auto.

Omdat wij BOVAG-erkend en BOVAG-lease service center zijn kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw privé – en zakelijke (lease) auto, ongeacht het merk. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s en houden onze kennis actueel door het volgen van cursussen. De medewerkers van Auto BVL zijn dus up-to-date van de laatste technieken.

Contact

Bel voor een afspraak met 0172 – 588206. Tevens kunt u ook online een afspraak maken, stuur hiervoor een e-mail naar info@autobvl.nl en we bevestigen de afspraak zo snel mogelijk.

Waarom kies jij voor Auto BVL

  • U ontvangt een prijsopgave vòòr het uitvoeren van de reparatie(s)
  • Eerlijke en duidelijke communicatie
  • Specialist in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda
  • Erkende BOVAG garage en BOVAG lease service center
  • Gratis haal en breng service binnen 15km

Toegankelijkheid van Auto BVL

marker icon

Wij vinden het belangrijk dat ons bedrijf voor u als klant zo toegankelijk mogelijk is. Daarom bieden wij een gratis haal- en breng service aan. Dit betekent dat u binnen een straal van maximaal 15 km weggebracht en opgehaald kan worden.

Tevens is het ook mogelijk dat wij uw auto ophalen en terugbrengen voor het uitvoeren van een APK, onderhoud of reparatie. Verder stellen wij ook nog vervangend vervoer ter beschikking voor slechts 16 euro incl. BTW per dag (excl. brandstof).

Maak nu een Afspraak

Automobielbedrijf Beintema & Van Leest is dé specialist in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda met ruim 30 jaar ervaring.